Van valami gond?

Jó napot! AZ jobb oldalon az orrom alol leszedtek egy basoquam cc-t.Ezutan csinaltak egy nyaki UH-t ahol ezt irtak: jobb oldalon a nagyerek menten egy 13mm nagyságu inkabb reaktivnak imponalo ny.cs.. Az angulus mandibulae alatt is egy 12mm nagyságu ny.cs. lathato. Bal oldalon submandibularisan egy 11mm nagysagu ny.cs. lathato. Ebbol milyen kovetkeztetest lehet levonni? Ezek megnagyobbodott NY.cs.-k?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza nyaki nyirokcsomó témában

A nyirokcsomók mérete önmagában nem eléggé mérvadó, a reaktív szó, az gyulladásos eredetre utal, effelől megnyugodhat, de a másik kettőnél a szerkezet leírása vagy a reaktivitás leírása nélkül nem lehet véleményt mondani.

Kérdés: 2012. június 09., 09:49; Megválaszolva: 2012. június 11., 12:18
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg