• éretlen avokádó

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Ma avokádós kuszkuszt vacsoráztam, de az avokádó éretlen volt, kb egy kisebb darab éretlen avokádót fogyasztottam el így, lehet ennek bármilyen egészségügyi következménye számomra? Azt olvastam, hogy az éretlen avokádó mérgező, igaz ez? Mi tévő legyek? Köszönöm válaszát! Szilvia

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a mérgezés témában

        Kedves Kérdező! Ilyen típusú kérdésére a Korányi Kórház toxikológiai osztályán tudnak Önnek korrekt választ adni (Erzsébet Kórház néven is ismert, telefonszámot az interneten megtalálja) vagy a Heim Pál Gyermekkórház toxikológiai osztályán. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2012. június 07., 22:56; Megválaszolva: 2012. június 10., 22:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: