Koleszterin, összbilirubin

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Januári vérvételem adatai alapján magas a összbilirubin 32, Triglicerid 0, 4, AST-titer 320. 2 éve kivették a mandulámat. Most júniusban szintén ennyi. Háziorvos nem mondott erre semmit, mit javasol? Milyen vizsgálatot? Panasz nincs.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Tomonkó Magdolna válasza AST témában

Kedves Kérdező!

Az AST nagyon hosszú ideig, akár évekig magas maradhat. Ez önmagában nem probléma. Gócot keresni, további vizsgálatokat végezni panasz esetén szükséges.

Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2012. június 05., 15:50; Megválaszolva: 2012. június 06., 15:40
Kérdések és válaszok: Egyéb
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés
Szédülés és magatehetetlenseg
Orvosi vizsgálat
Segítség kérés