bizonytalanság

Utóbbi hónapban több problémám is van.Fogalmam sincs mi okozhatja? mellem érzékeny, hányingerem is van, zsibbad a nyelvem néha és sósavas illatot érzek az orromban.Terhes nem vagyok, mert ijedtemben vettem tesztet negatív lett.Utólag elnézést kérek az összeszedetlenségemért csak egy kissé megvagyok ijedve. Köszönöm a válaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Csuth Ágnes válasza mellfájdalom témában

A tünetek nem olyan specifikusak, hogy valamilyen konkrét betegségre utaljanak, esetleg a változókori hormonváltozás okozhatja. Azt tanácsolom, hogy végezzen mellvizsgálatot, csökkentse a stresszt, fogyasszon bő folyadékot. Ha a menopauza már önnél jelentkezett, illetve kezd a mensese kimaradozni, akkor menopauza szakrendelésre menjen el.

Kérdés: 2012. június 02., 19:23; Megválaszolva: 2012. június 04., 11:32
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés