• Szem alatti karika

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Azt szeretném megtudni, hogy mostanában nagyon sokszor sötét karikák vannak a szemem alatt, és ez lehet e valami szervi baj jele?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a karikás szem témában

        Oka lehet alkati probléma és szervi ok egyaránt. Például okozhatja allergia, egyes gyógyszerek szedése, vérszegénység, kevés folyadék fogyasztása, vesebetegség, stb. Ha újkeletű vagy fokozódó problémáról van szó, javasolt egy kivizsgálás.


        Kérdés: 2012. április 14., 18:50; Megválaszolva: 2012. április 17., 12:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: