• Érzéstelenítő

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy mért lehetek rosszul rögtön az érzéstelenítőtől, ha beadják fogorvosnál az ínyembe.Elösször lidokaintól lettem rosszúl, majd mikor legközelebb mentem, másik érzéstelenítőt kértem, de attól is rosszul voltam.Hirtelen szívdobogást, kézremegést, és szédülést éreztem. Azt mondta a doktornő, hogy biztos félek.De egyáltalán nem félek a fogorvosnál. Azt hallottam, hogy érszűkítő hatása is van az érzéstelenítőnek. Megszeretném kérdezni, van e más megoldás, vagy valamilyen gyógyszer hogy ne legyek rosszul.

        Dr. Ágics Anikó válasza a érzéstelenítő témában

        Kedves Kérdező! A szedett gyógyszeréből (Metoprolol) tudom, hogy magas a vérnyomása. Nem jól beállított gyógyszerezés esetén magas vérnyomásnál, nem kezelt pajzsmirigyelégtelenség esetén a Lidocain okozhat szívdobogás-érzést, szédülést. Ha annak ellenére, hogy minden rendben van, mégis előjön ez az érzés, kezelés előtt vegyen be valami enyhe hatású nyugtatót, homeopátiás szert. Nyugodjon meg, ne is gondoljon a rosszra, ne stresszeljen emiatt, lényeges a pozitív hozzáállás!:) Remélem, tudtam valamicskét segíteni! Üdvözlettel: Dr. Ágics Anikó


        Kérdés: 2012. április 12., 14:17; Megválaszolva: 2012. április 13., 21:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: