• normális vérkép

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        kórházban voltam, és kíváncsi lennék a vérkép redményem jóságára MCH29.00MCHCH305.00MCV95.20MON%4.10MONO0.38PLT304.00EOSI0.39RBC3.72RDW14.50SEGM5.49SEG%59.20WBC9.28BAS%0.10BASO0.01EO%4.20HCT0.35HGB108.00LYMP3.01LYM%32.40NA140K4.3 hysterectomia-hasi 56830, műtétem volt

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a vérkép témában

        Kedves Kérdező! A lelet vashiányos vérszegénységre utal, ami az Ön által leírt hasi műtét után szinte mindenkinél előfordulhat. Kezelőorvosával beszélje meg, hogy kapjon vas tartalmú gyógyszert, ami pótolja az elveszített vasat, akkor vérképe normalizálódni fog. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2012. április 03., 09:31; Megválaszolva: 2012. április 04., 17:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: