• nem vagyok vashiányos mégis jellemzőek rá a tünetei

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot kívánok! Nem rég vérvételen voltam mert úgy hittem hogy vashiányos vagyok, de tévedtem az orvosom szerint minden rendben. Pedig nagyon sok tünet jellemző rám, Sápadtság, fáradékonyság, elég sokat alszom van hogy 10-12 órát, de még ez után is fáradt vagyok. úgy érzem hogy a teljesítőképességem csökkent fizikailag és szellemileg is valamint ingerlékeny lettem Nem rég észrevettem hogy a hajam elkezdett hullani, kopaszodom, pedig mindig is nagyon sűrű hajam van, A szemeim eléggé beesettek(szarkaláb, ez miatt gyakran azt hiszik hogy valamilyen drogot használok. Pár hónapja elkezdtem vitaminokat szedni amik vasat tartalmaznak, lehet hogy ez miatt nem mutatott ki semmit a vérvétel? Ezeket a vitaminoknak a szedését 2 héttel a vérvétel előtt abbahagytam nehogy befolyásolják vérvételt, de lehet hogy még a szervezetembe maradt? Esetleg ha továbbra is szedem a vitaminokat enyhülhetnek a tüneteim? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyengeség témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben a vasat pótolta, így lehetséges, hogy volt egy vashiány, ami kompenzálódott.Ezek nemcsak a vashiány tünetei lehetnek, ilyen tünete lehet akár a stressznek, a kimerültségnek, a pajzsmirigy alulműködésének is, folytatódjon a kivizsgálás, ha nincs javulás.


        Kérdés: 2012. március 29., 14:15; Megválaszolva: 2012. március 30., 09:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: