• mért ájulok el?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Másfél év alatt 3szor történt, hogy erős hasi görcs után melegség érzet fogott el és pár másodpercre elájultam. Utóbb orvoshoz fordultam mert a fejem magyon bevertem zuhanás közben. A háziorvos neurológushoz küldött, jelenlegi vizsgálataim folyamatban vannak, eredményt csak az MRvizsgálat után tudok meg, ami juniusban lesz. Szeretném tudni mi okozza ezt a hasi görcsöt és miért ájulok el? Köszönöm válaszát Angi!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ájulás témában

        Kedves Angi! A leírás alapján csupán én sem tudom megmondani, hogy mitől ájul el, de azt tanácsolom, hogy legyen egy rutin labor, hasi és kismedencei ultrahang, 24 órás EKG és vérnyomás mérés, szívultrahang első körben már most, és ezek eredményétől függően tovább lehet majd lépni.


        Kérdés: 2012. március 28., 16:45; Megválaszolva: 2012. március 29., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: