• EO % eosinofil...

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tiszelt Dr.nő/Dr.úr! 18éves fiu gyermekünk legutóbbi március eleji teljes vérképében szerencsére csak két eltérés mutatkozott, s ezután szeretnék érdeklődni, h ezek mire utalnak, kell-e aggódnunk...? EO % eosinofil 7, 4% (0, 0 - 6, 0) - 5hónappal korábbi érték: 5, 8% volt. A másik: LDL-Koleszterin 1, 92 mmol/l (2, 1 - 4, 9) - 5hónappal korábbi érték: 1, 13% volt. Köszönettel és üdvözlettel, Varga László

        Dr. Csuth Ágnes válasza a laboreredmény témában

        Kedves László! Az eosinofil százalékos érték minimálisan magasabb, ez lehet fertőzést követően, allergiás kórképekben, de akár mindenféle kórok nélkül is. Ha panaszmentes a fia, nincs teendő emiatt. Az LDL-koleszterin miatt sem kell aggódniuk, ez a rossz koleszterin nagyon alacsony szintjét jelenti.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 22., 21:43; Megválaszolva: 2012. március 24., 16:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: