• mitől ég, szúr a bőröm?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv! kb 1 hete érzek a bal fenekemen égő és szúró fájdalmat, mivel elég kínos erről beszélnem házi orvosommal ezért is fordulok önökhöz, külsőre semmi sem látszik, meg nem ütöttem, viszont kb 5 hónapja a fájdalmas rész alatt leszakadt egy szemölcs, vagy fibróma volt nem tudom, elég sokáig vérzett kb 15 percig, de utána elmúlt és nem is látszik semmi különös a helyén nem váladékozik, alig látszik a helye és tapintásra sem fáj, de félek hogy mégis emiatt lehet ez a fájdalom

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Sajnos vizsgálat nélkül nem tudok véleményt mondani. Az sem derül ki, hogy pontosan hol érzi a fájdalmat, egy begyógyult seb égő fájdalmat nem szokott okozni, bőrtünet nélküli fájdalom lehet esetleg ideggyógyászati ok miatt is, az a legjobb, ha háziorvosát felkeresi.


        Kérdés: 2012. március 16., 11:58; Megválaszolva: 2012. március 19., 13:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: