• DNS teszt apasági vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretném megkérdezni tőletek, hogy a neten található apasági tesztek ami kb.60 ezer forintba kerülnek mennyire bizonyiték erejűek. 1 éve váltam el a férjemtől van egy közös 11 éves gyermekünk akit addig együtt neveltünk. Fel sem merült a kérdés hogy nem ő az apja és most apasági tesztet akar csináltatni állitólagos rágógumi mintából. Ha az derül ki hogy tényleg nem ő az apa, a bíróság elfogadja e hitelesnek ezt a tesztet? Köszönöm a válaszukat előre is.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a DNS témában

        Ezt a fajta tesztet a bíróság nem fogadja el, csak a hitelesített laborban végzett vizsgálatot.


        Kérdés: 2012. március 14., 17:21; Megválaszolva: 2012. március 19., 09:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: