• Meglehetősen vörös az arcom két oldalt, sportoláskor szinte ég.

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Problémám évek óta fennáll, miszerint arcom két oldalt normál helyzetben egy-egy nagyobb foltban pirosas színű( olyan mintha folyamatosan el lennék pirulva), míg sportoláskor/ melegben szinte vörös színt vesz fel. Iyenkor sokkal melegebbnek is érzem a környező területekhez viszonyítva.Vérnyomásom inkább alacsony, egészségesen étkezem. Próbálkoztam már krémekkel( pl. La Roche Rosaliac ) de nem használt. Utánaolvastam a témában, és főképp lézeres/ villanófényes kezeléseket ajánlottak, kérdésem, hogy Ön ajánlja-e ezeket, ha igen érdemes-e bőrgyógyászánl végeztetni vagy az alacsony kockázat miatt elég-e kozmetikusnál, illetve, hogy a villanófény gátló hatással lehet-e a szőrtüszők fejlődésére, növekedésére( így is eléggé lassan nő az arcomon) Megtisztelő válaszát előre is köszönöm

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a piros arc témában

        Kedves Kérdező! A bőrelváltozást látni kellene, anélkül nem lehet véleményt mondani róla. Mindenképpen az a korrekt eljárás, ha megmutatja bőrgyógyásznak, és az ő véleményére alapozva, illetve vele együtt dönti el, mi az Ön számára legelőnyösebb kezelés. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tomonkó Magdolna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 13., 21:42; Megválaszolva: 2012. március 20., 21:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: