• hízás, de hogyan

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Szakértő! Hízással kapcsolatban kérnék tanácsot. 21 éves lány vagyok, 165 cm, 50 kg. Szeretnék felszedni legalább 4-5 kg-ot, bár ismerőseim szerint így is jól nézek ki, de ettől jobb lenne a közérzetem, jobban érezném magam a testemben. Naponta legalább 4-5-ször eszek, zöldség, gyümölcs, vitaminok, elegendő folyadék, és nasik is, mozgás. Kiskorom óta vékony testalkatú vagyok, sőt a szüleim is azok, ezért ezt genetikailag örököltem. Azt szeretném kérdezni, hogy milyen táplálékkiegészítőket ajánlanának e célból, amitől tudnám növelni a testsúlyomat? Hallottam már tömegnővelő szerekről, kreatin, fehérje, de ezek használatából nem rendelkezek kellő tudással, hogy mennyire ártana/használna. Nem szeretném túlzásba vinni a hízni akarást, csak néhány kilót.:) Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel Adrienn

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hízás témában

        KEdves Adrienn! Szedjen egy Béres-csepp kúrát, ez emeli az étvágyat, kis súlygyarapodást fog okozni. De azért ne vigye túlzásba a hízást!


        Kérdés: 2012. március 12., 22:06; Megválaszolva: 2012. március 13., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: