Methandianone káros hatásai

Kedves doktor úr! Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy szíveskedjék lebeszélni a fiam a fennt említett szer szedéséről. Sajnos az én szavam nem sokat használ, de úgy gondolom, ha egy szakorvos véleményét hallja - olvassa - talán belátja, hogy csak jót akarok neki. A fiam 18 éves múlt, vékony testalkatú és elég temperamentumos, mondhatni lobbanékony természetű. A családunkban senki nem hajlamos a hízásra, átlagos a testalkatunk. A fiam ezt nehezem fagadja el, mert izmos és " nagy darab " szeretne lenni. Kissé alacsony az önértékelése és önbizalma. A fiam 53 kg, az izomzata szép szálkás, de nem 41 cm a bicepsze. Most a fejébe vette, hogy elkezdi szedni a fenn emílett Methadienone-t, amitől a frász kerülget. Olvasgattam a net-en és csupa rémisztő dolgot találtam. Mindezek mellett függőben van egy urulógiai műtétje, mert van egy viszértágulata vele arányosan egy alacsony spermaszáma. Az a kérésem, hogy válaszában ne kímélje a gyereket és a lehetőleg hatásosabban próbálja neki megírni a szer káros hatásait, mert talán belátja a következményeket. Nagyon aggódom, de nem tudom kihez fordulhatnék segítség terén. Reménykedem válaszában, amit előre is nagyon-nagyon szépen köszönök. Üdvözlettel: Horváth Mariann

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a szteroid témában

Kedves Mariann! Ezek a szerek számos mellékhatást okozhatnak, egyrészt az anyagcserébe komolyan beavatkoznak, hajlamosítanak a szénhidrátok és a lipid anyagcsere zavaraira, másrészt károsíthatják a májat, a vesét, a nemi szervek funkcióit, a bőrt elcsúnyítják, csontritkulásra és fertőzésekre, súlyos gyulladásokra hajlamosítanak, pszichés problémákat okozhatnak, sőt hozzászokást, és még sorolhatnám. Számos olyan férfi keresett már meg minket ezen a fórumon, akik ilyen szer szedése miatt lettek impotensek és/vagy meddők, kár lenne ilyen problémát a fiának magára vennie.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. március 09., 14:03; Megválaszolva: 2012. március 12., 16:10
Kérdések és válaszok: Egyéb
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...
KÖLDÖK körüli égő érzés