• laborvizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Az lenne a kérdésem, hogy vérvételes laborvizsgálat eredményéből észre lehet e venni, ha valakinek daganata, rákja van? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérvétel témában

        Rutin laborvizsgálat alapján bár lehetnek ráutaló jelek, de specifikusan ilyen laborvizsgálat nincs, ami daganat diagnosztizálására szolgál. Vannak tumormarkerek is, amik vérvétel alapján vizsgálhatóak, de ezek sem diagnosztikus értékűek. Emellett teljesen negatív labor mellett is lehet valakinek rákos betegsége.


        Kérdés: 2012. március 07., 22:52; Megválaszolva: 2012. március 08., 11:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: