• Vérkép eredménye

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő /Doktor Úr! Segítségét szeretném kérni, hogy az alábbi vérvétel eredmények alapján mi a véleménye állapotomról? (21 éves vagyok, nem szedek semmilyen gyógyszert, 46 kg a testsúlyom) Köszönettel: Gabriella

        Dr. Csuth Ágnes válasza a laboreredmény témában

        A labor alapján minimális eltérések vannak csak, a GGT icipicit magasabb, ezért csínján fogyasszon alkoholt és zsíros-fűszeres ételeket. A többi eredmény sem utal kórosra. Néhány hónap múlva legyen egy kontroll.


        Kérdés: 2012. március 07., 11:16; Megválaszolva: 2012. március 08., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: