• Magas a koleszterin és a Triglicerid szintem. 10-10.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Nekem kb. 4 éve 10 a Koleszterinem és a Trigliceridem is. Azt mondták hosszú könyvet már ne írjak. Ja és ez nem vicc. Most éppen Bezalip 400-at szedek. Még nem tudom milyen eredménnyel. elvileg nem szabadna éreznem semmit, de érzek dolgokat amit régebben (30 éves korom előtt nem éreztem). Most 34 vagyok. 4 éve túlterhelés, kimerülés hozta ki ezt az alattomos bajt. Azt hitték Infarktusom volt, de szerencsére nem. Nem cigizek, mértékkel iszom vörös bort. Kerülöm a disznóhúst és a májat. Tojást keveset eszek. Imádom a zöldségeket és a gyümölcsöt is. Cukor az jó. 5. Súlyom 96. Kicsit sok. Vérnyomásom 130/80.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a koleszterin témában

        A jelenlegi kezelés kiegészítése javasolt, a diétára fokozottan figyeljen oda, egyáltalán ne egyen tojást, kezdje el a szénhidrátok fogyasztását is csökkenteni, a fogyás is segíteni fog. Keressen fel lipid ambulanciát, ahol beállítják a megfelelő kezelést.


        Kérdés: 2012. március 05., 21:48; Megválaszolva: 2012. március 06., 12:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: