• vérvétel elemzés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztel Doktor Nő/Úr! a napokban küldött nőgyógyászom laboratórium vizsgálatra (csak az évi szokásos), és hatalmas eltérést láttam az Se C-reaktiv protein ultraszenzitiv sornál, ez az érték nekem 65, 20, és fvs kimutatása vizeletben pozitiv lett. Kicsit utánaolvastam különböző orvosok oldalain és azt találtam, hogy gyulladást jelent! Hüvelyproblémákat nem tapasztalok egy jó ideje (sem folyásom nincs, nem fáj sehol, nem viszket), viszont nemrég voltam elég rendesen megfázva, meg volt dagadva a nyirokcsomóm is, illetve a torkom is begyulladt, még most is fáj kicsit, (emellett vashiányom is van, ez nem tudom mennyire fontos), azt szeretném kérdezni, hogy ezek a tényezők befolyásolhatták-e az eredményt? válaszát köszönöm szépen! Üdvözlettel Alexandra

        Dr. Csuth Ágnes válasza a CRP témában

        Kedves Alexandra! A magas CRP szint valamilyen gyulladásos folyamat miatt alakult ki, meg kell kontrollálni, és legyen egy kivizsgálás a háziorvosnál, akár nőgyógyászati, húgyúti, fül-orr-gégészeti, stb. oka is lehet!


        Kérdés: 2012. március 02., 19:13; Megválaszolva: 2012. március 06., 09:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: