• Inzulin rezisztenciám van?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Meddőségi kivizsgálás van folyamatban nálam, a nőgyógyászom elküldött a menszesz 4-14-24 napján vévételre, 10. naptól ultrahangra és cukor és terheléses cukor vizsgálatra. Inzulint nem kért. Az eredményem nagyon nagyon meglepő számomra, a neten próbáltam rákeresni mi lehet ez. Éhgyomri cukor 5 120 cukor 4, 1 Mi az oka annak hogy a 120 perces cukrom ennyire lecsökkent? Belgyógyászhoz kell fordulni ezzel a problémával? Köszönöm válaszat

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a terheléses vércukor témában

        Kedves KÉrdező! A vércukorértékei rendben vannak, nem kell további kivizsgálásra mennie emiatt, de inzulin szinteket nem írt, így nem tudom megmondani, hogy IR-je van-e.


        Dr. Felszeghy Enikő, gyermekgyógyász, endokrinológus, diabetológus
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus Itt kérdezhet

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2012. március 01., 17:44; Megválaszolva: 2012. március 02., 13:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: