• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Anyósomról lenne szó. Aki eddig sem segített nekünk, mondván nincs pénze, még a nyugdíjáról is hazudott, hogy kevesebbet mondott nekünk így unokáit válaszút elé állította egy évben csak karácsonyra vesz valamit nekik.-De ami most jön az még hab a tortán. Kiderült ugyanis, hogy lányával összefogva-ők ugyanis együtt élnek, mert sógornőm elvált-átköltöztek egy másik lakásba és ezt már a lánya nevére vették anyósom meg a haszonélvezője. Persze ezt nem közölték velünk csak véletlen derült ki. Én nagyon megharagudtam most rájuk, hogy ilyet egy anya megtesz, hogy egyik gyerekére íratja amilye van -persze erről még életébe gondoskodik, hogy majd ne tudjunk lányától követelni semmit. Nagy vagyonunk nekünk sincs csak egy panelunk 3 gyerekkel. Nekünk is jól jött volna egyszer a pénz. Most ott tartok, hogy hányingerem van anyóstól és lányától.Kérdezném hogy igazam van-e? Valóban bunkó? Vagy nekem van baj a gondolkodásommal? Anyukámnak is rosszul esik, hogy ő próbál segíteni nekünk, de a másik oldalról semmit nem kapunk.Hogy ez az eset kiderült anyukám is látni sem akarja anyósékat. Köszönöm válaszát. Kíváncsi vagyok véleményére!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Kérdező! Orvosszakmai jellegű kérdésekben segítünk eligazodni, ilyen jellegű kérdésben szakvéleményt nem tudunk mondani, pszichológiai jellegű kérdésre pedig a másik fél meghallgatása nélkül szintén nem lehet tanácsot adni, keressen fel más fórumot panaszával, vagy beszélje meg problémáit anyósával.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 28., 13:42; Megválaszolva: 2012. február 29., 09:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: