• Túl sok "bajom" van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. doktor Úr/Nő! Rendszeresen fáj a fejem (halántékomnál). Időnként fáj a mellkasom és olyankor zsibbad az egész bal karom. Gyakran fáj az alhasam. 5 hónapja rendszeresen, védekezés nélkül élek nemi életet, de nem esek teherbe. A menstruációm egyre fájdalmasabb. Mi okozhatja ezeket?

        Dr. Szanyi Andrea válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező! Fejfájása miatt javasolt vérnyomásmérés, vérkép vizsgálat esetleges vérszegénység kizárására. Mellkasi, karba sugárzó fájdalomnál ki kellene zárni a szíveredetet, az Ön életkora alapján panaszának hátterében valószínűbb a mozgásszervi ok. Menstruációs panasza miatt feltétlenül keressen fel nőgyógyászt. Elképzelhető, hogy anovulaciós (peteérés nélküli) ciklusai vannak, ennek kivizsgálása indokolt.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2012. február 27., 15:03; Megválaszolva: 2012. február 28., 19:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: