• Folyamatos Hányiger

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        24 éves egyetemista vagyok pár napja egy edzés utána haza érve tört rám ez az érzés tavaly is hasonló gonddal küzdöttem. De az simán elmúlt egy kétnapos diéta után. Az lenne a kérdésem miért jött elő megint. Tavaly is hasonló körülmények közt jött elő.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező! Az edzés utáni hányinger oka lehet a vérnyomás vagy a vércukor eltérése, érdemes megmérni a rosszullét esetében a vérnyomást és a vércukrot is. Érdemes edzés előtt lassan felszívódó szénhidrátokat enni.


        Kérdés: 2012. február 23., 01:53; Megválaszolva: 2012. február 25., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: