• éjszakai izzzadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! AZ A PROBLÉMÁM, HOGY KIVETTÉK A MÉHEMET 2 HETE. AZ ELSŐ HÉTEN CSAK A HIDEGRÁZÁS KINOZOTT, DE KB 4NAPJA ÉJJEL ANNYIRA LEIZZADOK HOGY TÖBBSZÖR KELL ÁGYNEMÜT CSERÉLNI AZ ORVOSOM SZERINT MIVEL A PETEFÉSZKEKET MEGHAGYTÁK MÉG NEM INDULT EL A KERINGÉS TÖBB HÉT MIRE BEÁLL.NAGYON KELLEMETLEN NEM TUDOK PIHENNI.SOKAT SZÉDÜLÖK IS A VÉRNYOMÁSOM RENDBE VAN.SZERETNÉM TUDNI MI A VÉLEMÉNYE ERRŐL.KÖSZÖNETTEL KATALIN

        Dr. Pétervári László válasza a izzadás témában

        Az életkora miatt is lehetnek változókori tünetek, a műtéttől függetlenül is.Hidegrázás ugye nem láztól van? Hőmérőzzön! A műtétet követően 6 hét után is tapasztal ilyen tüneteket akkor gyógyszeres kezeléssel lehet segíteni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 18., 19:16; Megválaszolva: 2012. február 20., 22:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: