lehet lép betegsége?

Kedves Doktor! Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy lehet-e komolyabb a probléma abban az esetben, hogy a bal oldalam közvetlenül a bordák alatt a lép környékén nyomásra élesen fáj egy pontban. Semmilyen tünetet nem tapasztaltam ezen kívül pl. hányingert, hányást, vagy hasmenést, lázat, vagy bármi mást. De mostanában gyakrabban nyíllal ebbe a pontba, de leginkább csak ujjnyomásra érzem a fájdalmat. Esetleg vizsgáltassam ki vagy nem annyira szükséges?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a hasi fájdalom témában

Tisztelt Kérdező! A mozgásszervi eredet inkább valószínű. Az egy pont izomeredetre utal. Javaslom, hogy helyileg alkalmazzon gyulladáscsökkentő krémet és amennyiben nincs javulás keresse fel háziorvosát egy fizikális vizsgálat miatt.

Kérdés: 2012. február 18., 15:42; Megválaszolva: 2012. február 21., 11:11
Kérdések és válaszok: Egyéb
Csomó a péniszen
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...