Ápolás otthon

Tisztelt Doktornő/Úr! Október elején nagyapámat kórházba szállították epilepsziás roham miatt. 2 hétig ott volt, majd hazaengedték. Új gyógyszerek stb. Azóta járókerettel jár, az állapota egyre romlik, (80. évében jár) egyre gyengébb. Azóta többször volt neki szerintünk rohama, ami talán fél percig ha tart, nem tovább. Reggel mindig gyógyszerszedéskor jött ez rá. Először gondoltuk nem tudja lenyelni a gyógyszert, kettétörtük stb. Egy hónapig nem volt semmilyen roham, és most megint, mindig elesik és nem emlékszik hogyan. 22 éves vagyok az unokája, én fürdetem, amikor elesik engem hív először a mama, (mivel apukám már nem él) utána a nagybátyámat. Egyszerűen félek minden nap, hogy mikor lesz a következő roham vagy mi ez stb., és éjszaka 5ször felkelek a telefonomat megnézni, nincs e hívás stb. Igazából attól félek, hogy mi lesz ha halva találom egy elesés következtében. Hogyan küzdjem le a félelmemet? Nem okolok senkit, de elég nagy a családunk, és mégis én élek stresszben 22 évesen. Próbálunk mindent megtenni, hogy jó legyen a nagyszüleimnek, de Félek! Válaszát előre is köszönöm! üdv: 22

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Nurse Háziápolás válasza a otthonápolás témában

Kedves Érdeklődő, cégünk köszönettel vette érdeklődését. Azt tudom mondani, sajnos ezek a tünetek ilyen betegség során előfordulnak, a rohamok számát megfelelő gyógyszerbeállítással lehet csökkenteni, de házi ápolási cég révén ebben mi nem vagyunk kompetensek. Az otthonápolásban cégünk tud Önöknek segítséget nyújtani, amennyiben szakember segítségét szeretnék igénybe venni a kritikus időpontokban. Tudnám továbbiakban ajánlani 24 órás bentlakásos ápolást, így nagypapája mellett 24 órában lenne egy gondozó és úgy gondolom sok terhet le tudna venni Önről.

 Nurse Háziápolás
Nurse Háziápolás Tegye fel betegápolással kapcsolatos kérdéseit!
Kérdés: 2012. február 15., 12:54; Megválaszolva: 2012. február 21., 14:27
Kérdések és válaszok: Egyéb
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...
KÖLDÖK körüli égő érzés