• A laboreredményem alapján milyen betegségre gondolhatok? godnolhatok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok Doktor Úr! A segítségét szeretném kérni. Múlt héten voltam labor vizsgálaton és nem minden a normál érték között van. A fehérvérsejtszámom 3, 36 -neutrophyl 47, 00 % -lymphocyta 40, 60 % Haematokrit pedig 34, 60 % A háziorvosom beutalót írt a hematológiára de csak márciusba kaptam időpontot és fogalmam sincs hogy ez lehet valamilyen komolyabb betegség is vagy nem. Szeretném megkérdezni hogy nagyon rosszat jelent ha kevesebb a fehérvérsejt? Vagy milyen betegségeknél fordul elő? köszönöm előre is válaszát

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a laboreredmény témában

        Kedves Kérdező! Önmagában a laborlelet nem elegendő ahhoz, hogy biztosan meg lehessen mondani, mi baja lehet. Ehhez szükséges a tünetek, panaszok, előzmények korábbi laborleletek, kiállott betegségek ismerete is. Önmagában ez a laborlelet nem feltétlenül jelent komoly betegséget, a csökkent fehérvérsejtszám gyakran előfordul bizonyos vírusfertőzések után is. Üdvözlettel: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2012. február 15., 09:44; Megválaszolva: 2012. február 17., 12:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: