• Fáradság

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteletem! 58-éves férfi vagyok 38-éve 3 müszakban dolgozom, sajnos nagyon nehezen tudok átállni éjszaka után.Fáradékony és kipihenetlen vagyok. Probálkoztam már vitaminokkal de az sem segit.Dohányzom 2 nap 1 doboz alkoholt napi 2 üveg sört iszom. Vérvételen voltam orvos szerint minden rendben.Ha tudna ajánlani valamit nagyon megköszöném lehetöleg nem gyógyszer de ha az van ugy is jó. Veszprém melett lakom ha közelben tud orvost vagy természetgyógyászt megpróbálnám. Tisztelettel: István

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fáradtság témában

        Kedves István! Próbálja meg a Sedacur Forte szedését, ha az elalvással is gondok vannak, és emiatt van az állandó fáradtság. Ha csak az állandó fáradtság jelentkezik, az elalvással nincs gond, akkor multivitamin-készítményt, pl. Flavanticot és bő folyadék fogyasztását, ez esetben még ellenőriztesse a vérképét, a pajzsmirigy funkciót, a vérnyomást is.


        Kérdés: 2012. február 14., 12:00; Megválaszolva: 2012. február 15., 09:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: