• jobb oldali mellkas tájéki fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Doktor úr, Doktornő! Kb. másfél hete jobb oldalon a szegycsont magasságában fájdalmat érzek. Korábban is előfordult már, de az néhány óra múlva elmúlt - ekkor még semmilyen gyógyszert nem szedtem. Most folyamatos a fájdalom és főleg nyugalmi állapotban erős. Éjjel a gyomor felé is kisugárzott rövid ideig. A fájdalmat nem igen tudom kifejezni, olyan érzés, mintha nagyon-nagyon éhes lennék. Voltam a háziorvosnál, aki gyomorsavra adott Quamatelt. De én nem érzem, hogy probléma lenne a gyomorsavammal. Nagyon ritkán, ha olyan ételt eszem, akkor érzem, hogy feljön a gyomorsavam, de ez valóban nagyon ritkán fordul elő. Ezzel a problémámmal kapcsolatban érdekelne az Ön véleménye. Köszönettel: Personia

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves kérdező! A szegycsont körüli fájdalomnak többféle oka is lehet. Ha a savcsökkentő kezelésre néhány napon belül nincs megfelelő javulás, a többi okot is vizsgálni kell, ezért háziorvosához mindenképpen menjen vissza. Reumatológiai és kardiológiai vizsgálat javasolt. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2012. február 09., 16:04; Megválaszolva: 2012. február 10., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: