• Vérvétel

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A vérvételem eredménye a következő, ezek voltak megcsillagozva.Remélem nincs nagy baj. Kreatinin 99 mmol/1 eGFR 54 ml/per/ 1, 73m2 Eosinophyl 2 Köszönöm válaszát. Szenes Zsuzsa

        Dr. Szanyi Andrea válasza a laboreredmény témában

        Kedves Kérdező! A leletei alapján nincs oka aggodalomra. A GFR érték enyhe veseműködés csökkenést jelez, a kreatinin értékét nem tudom megítélni, mart függ a laboratórium referencia értékétől, egyes laborokban ez a normál tartományban van még. A 2 eosinophyl sejtnek a vérképben nincs jelentősége. Mindenesetre bőséges folyadékfogyasztás ajánlott.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 01., 14:00; Megválaszolva: 2012. február 03., 11:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: