• mi lehet a baj? Indokolatlan izzadékonyság

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktornő, doktor úr. A panaszom a következő: Nagyon izzadékony vagyok ami zavar. Rengeteg golyós izzadásgátlót kipróbáltam már, sprét is de egy se használ. Egy vékony hosszúujjú felsőt veszek fel eltelik fél óra és már is leizzadtam.Ez télen is így van nyáron meg főleg. Nagyon fázós vagyok de a kabát alá csak a vékony hosszú újjúmat veszem fel, fázok de mégis leizzadok. Mitől van ez? Ez valami bőrgyógyászati probléma? Remélem tud segíteni mert nagyon zavar és rendkívül kellemetlen. Előre is köszönöm R

        WEBBeteg szakértő válasza a izzadás témában

        Oka lehet szervi és lelki egyaránt, okozhatja pl. gyógyszermellékhatás, hormonális okok, túlsúly, stressz, stb. Érdemes csináltatni labort, benne pajzsmirigy funkciót, illetve átgondolni, hogy összefügg-e gyógyszerszedéssel, kérje háziorvosa segítségét.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. január 24., 08:50; Megválaszolva: 2012. január 25., 08:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: