• Vérkép eltérésem mit mutat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A minap végeztek teljeskörű vérvizsgálatot. Az eredményeknél eltérést csak a kolesztern, összes 6, 2, valamint kalcium, GOT, GPT, valamint Gamma-GT bejegyzésnél Hemolitikus minta bejegyzés található. A többi eredmények az előirt tűrési értékeknél vannak. Afenti eltérés mire következtet.Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a laboreredmény témában

        Kedves Kérdező! A koleszterin szint magas, zsírban szegény étrend javasolt, illetve az egyszerű szénhidrátok csökkentése is javasolt. Ezek után néhány hónap múlva kontroll, és a kardiovaszkuláris rizikótól és az értéktőlfügg, hogy kell-e gyógyszeres kezelés. A májenzimek a hemolítikus minta miatt nem értékelhetőek, ismétlés javasolt.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. január 19., 17:16; Megválaszolva: 2012. január 20., 11:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: