• Rosszullét - émelygés, szédülés, gyengeség, belső remegés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértők! Többször előfordult, hogy a férjem hirtelen rosszul lett émelygés, szédülés, gyengeség, belső remegés. Ilyenkor le kell feküdnie és enni valami édeset egy idő után jobban érzi magát. A cukra rendben van. Fizikai munka után jön elő gyakrabban. Egyre többször fordul elő és tovább is tart. Szívinfarktus gyanú miatt volt kivizsgálva kb fél éve EKG, hasi uh, nyaki rtg a szívfrekvenciával volt valami gond. Az előzőekben leírt tünetek ettől függetlenül is előfordultak előtte és utána is. A vérkép emelkedett koleszterint mutatott. Mi lehet a probléma? Válaszukat előre is köszönöm! Éva

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező! A fizikai terhelés után létrejövő panaszok valóban a szív és a cukor irányában igényelnek kivizsgálást. Ennyi információ kevés ahhoz, hogy véleményt lehessen alkotni férje lehetséges problémájáról, mindenképpen részletes kivizsgálás indokolt. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tomonkó Magdolna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 16., 22:06; Megválaszolva: 2012. január 17., 20:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: