• Laborvizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő/úr.! A laborleletemről szertenék kérdezni. A hematológia tökéletes lett, viszont a vizelet üledék vizsgálat rossz lett szerintem! Fehérvérsejt 10 Laphámsejt 10 Vörösvértest 3 Vesehámsejt 1 Az lenne a kérdésem, hogy az előzőleg írt levelemben lévő cérnagiliszta fertőzéshez köze van ennek a leletnek az eredménye! válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a laboreredmény témában

        Tisztelt Kérdező! Az összes leírt vizelet vizsgálati eredmény a normál tartományban van. Fogyasszon bőven folyadékot. A cérnagiliszta fertőzést igazolja székletvizsgálat.


        Kérdés: 2012. január 15., 19:47; Megválaszolva: 2012. január 16., 17:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: