• Hirtelen szédülés, forróság érzet a fejben

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        2x3 fordult elő utána nagy gyengeséget érzet 5 éve volt egy agyvérzése.Oltása után egy héttel történt egy erős szédülése aspirin adása után megszűnt. A vérnyomása kicsit ingadozik 107 és 135 között. A rosszul lét előtt aktív mozgást végzett és utána meleg, párás helységben volt. A meleg levesét fogyasztotta el. Azt szeretném megtudni hogy ez minek az előjele lehet?

        WEBBeteg szakértő válasza a rosszullét témában

        Kedves kérdező! Nehéz erre konkrétumot írni, szédülést számos dolog okozhat. Lehet, hogy a meleg, párás helység volt a gond, és leesett a vérnyomása, de ritmuszavar, agyi keringészavar, fülészeti probléma is állhat a háttérben. Ha a rosszullét ismétlődik, ideggyógyászati, kardiológiai, fül-orr-gégészeti kivizsgálás jön szóba.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 14., 20:21; Megválaszolva: 2012. január 20., 00:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: