• Aspirin Protect 100 mg és diéta lehetősége

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Szülés utáni tüdőembólia kezelésének lezárása képpen kell életem végéig Aspirin Protect 100 mg gyógyszert szednem (naponta 1-et). Emellett csinálhatok-e kúrákat méregtelenítés-lúgosítás-fogyás tekintetében? Jelenleg a Dr. Steinberger féle 5 napos méregtelenítő kúra érdekelne, amelynek lényege, hogy naponta 1, 5 l bio zöldséglé mellett csak rozskenyeret szabad enni. Befolyásolná ez az Aspirin protcet hatását? Szükséges-e az Aspirin Protect szedése alatt a táplálkozásomban ügyelni valamire-kihagyni belőle valamit, mint pl. a Marfarin nevű véralvadásgátló esetében? Köszönettel, Niki

        Dr. Csuth Ágnes válasza a diéta témában

        Az Aspirin szedése mellett nincsenek speciális diétás szabályok, a méregtelenítő kúrák sem ellenjavalltak.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 12., 13:56; Megválaszolva: 2012. január 14., 12:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: