• Mi lehet a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó Napot kívánok! Azért fordulok Önhöz, mert az elmúlt 1 hónapban mindig arra kelek, hogy nagyon éhes vagyok (ájulás hátárán). Nagyon szomjas vagyok, sokat járok pisilni, látásom sokat romlott, viszkedek és több mint 10 kg-ot felszedtem. Úgy hogy szinte alig eszem, mivel szabályosan érzem, hogy hízok. Gyanakodtam cukorbetegségre, de a mostani véreredményemen a cukor értékem jó. Válaszát előre is köszönöm! Ódor Lászlóné

        Dr. Csuth Ágnes válasza a cukorbetegség témában

        Kedves Hölgyem! Ha csak éhgyomri vizsgálat történt, akkor terheléses vércukor vizsgálat javasolt. Ha ez rendben, akkor írjon vissza és segítünk a továbbiakat illetően.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 15., 13:56; Megválaszolva: 2011. december 16., 09:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: