• leszázalékolási betegségeim

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        bal őldalon insularisan arachnoigalis cyctát álapitotak meg mko tág frontalis liquorterekkel és sulyos gerinc beteg vagy gerinc ferdülések jobb füll 30 job 40 halás csökentésem van hogy ezekel van -e esélyem hogy leszázalékolnak

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rokkant nyugdíj témában

        Kedves Kérdező! Csupán a diagnózisok leírása alapján állapotát nem lehet megítélni, így erről véleményt se lehet mondani. Szerezze be az önt kezelő orvosoktól az állapotát igazoló dokumentációt, és kérje a háziorvos segítségét az elindításban.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 23., 10:49; Megválaszolva: 2011. november 24., 10:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés