• Rosszullét és vizesedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt webbeteg.Szeretnek kerdest feltenni,Egy hettel ezelott rosszul ereztem magam nagyon elkezdtem szedulni es nagyon remegtem meg szurken lattam.Mult ejszaka arra ebredtem hogy nagyon zsibbad mint a ket kezem es bevan dagadva ,olyan mintha vizes lennek.szeretnek tanacsot kerni mit tegyek.Koszonom valaszat.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező! A két leírt tünete között valószínűleg nincsen összefüggés. Az első rosszullétét okozhatja vércukorérték csökkenés, vérnyomásesés is. A kézzsibbadás hátterében szapora, ziháló levegővétel , esetleg nyaki gerinc eltérés lehet. Nyaki csigolyabetegségek (spondylarthrosis azaz csigolyaízületi meszesedés vagy porckorongsérv) ujjakig sugárzó karzsibbadást okozhatnak. Mindenképpen tanácsolom, hogy első lépésként keresse fel háziorvosát, aki meg fogja Önt vizsgálni, szűkség szerint rutin laborvizsgálatot csináltat és nyaki gerincbetegség gyanuja miatt röntgenvizsgálatot kérhet.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 12., 18:23; Megválaszolva: 2011. november 15., 18:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! A mai napon voltam hasi és kismedence ultrahang vizsgálaton. A leletemben nem értem a következő mondatot. "A máj normális nagyságú mérs. fokban fokozott reflexiót mutat, echoszerkezete homogen." Szeretném megkérdezni a...
        Fontos tudnivaló, hogy november 30-án védekezés nélküli szexuális kapcsolatot létesítettem egy új partnerrel. Ekkor épp meg voltam fázva, ezért utána el is mentem a háziorvoshoz, mert romlott az állapotom. Az orvos 875/125 mg Curam Duo-t és...
        Jó estét kívánok. Olyan kérdésem lenne Ön felé hogy Március 04 óta 1x10mg Cipralexet és 2x0.5mg Frontint kell szednem. Most elkaptam/megbetegedtem, kétoldalú tüszős mandulagyulladásom lett 39fokos lázzal. Azt mondta a háziorvosom "Nincs...
        Tisztelt Doktornő! Szeretném megkérdezni Önt, hogy mit javasolna, milyen kivizsgálás lehet szükséges az alábbi kérdéskörben, tünetekben. Gyapjú párna egyik oldalán egy ponton kellemetlen, furcsa szag kezdett el jelentkezni, kb. rá egy...
        Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! 25 éves 48 kilós lány vagyok. Kb egy hete fájdogál a bal lábam, egyszer a bokámnál, egyszer a combomnál, egyszer a térdhajlatomnál, mikor hol. Bedagadva nincs, visszereim nincsenek. Eléggé félek a...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés