• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Epilepsziás vagyok és gyógyszert kell rá szednem. LAMICTAL készítményt szedek, reggel és este 200mg adagban, napi rendszerességgel. Szerencsére ritkán vannak rohamaim, legutóbb május 21.-én volt. Szeretnék most fogamzásgátlót szedni és azt szeretném megkérdezni, hogy a betegségre szedett gyógyszer mellett szabad-e szednem a fogamzásgátló tablettát? Válszukat előre is köszönöm: Nagy Zsuzsanna

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Kérdező!

        Nőgyógyászával és az epilepsziagondozást végző neurológussal egyeztessen a kérdésről.

        Tisztelettel ,  Dr. Siró Péter
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-08 19:32:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 13:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés