Hirdetés
      • Hogyan lehetek ujra olyan,mint reg?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Udv.Mar reg ota nem jarok edzesre,mert az iskola sokaig tart es meg tanulnom is kell.Nagyon bant hogy torna oran futottunk 1km-t es a fiuknal en voltam a leglassub,en birtam legkevesbe.Regebb nagyon jol birtam a sok futast,de amiota anyit nem edzek nem vagyok formaba.Szeretnem megkerdezni hogy valami tanacsot hogy otthon milyen erogyakorlatokat csinaljak hogy ujra a formanban legyek.15/F

        Dr. Csuth Ágnes válasza a testmozgás témában

        Kedves Kérdező! Mozogj, amikor időd engedi. Például járj kerékpárral iskolába, boltba, esténként tornázzál otthon, csinálhatsz gimnasztikát, talajtornát is, de a szobakerékpár is nagyon hasznos dolog.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 17., 22:10; Megválaszolva: 2011. október 18., 10:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: