• Multivitamin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő/Dr.Úr! A kisebbik fiam novemberben lesz 3 éves.Szedheti-e a Multi Tabs Immuno Kid-et? A nagyobbik fiam tavaly az iskola időszak alatt szedte és be vált!De akkor a betegtájékoztatóban úgy volt,hogy 4 éves kortól adható.Ma vettem a nagyobbik fiamnak és az van a betegtájékoztatóban,hogy 3 éves kortól.Nem tudom eldönteni,hogy adhatom-e vagy nem? A Cebion csepp és a Cebion multi nem vált be a kicsinél! Válaszát előre is köszönöm!Ágnes

        Dr. Molnár Anna válasza a témában

        Kedves Kérdező! 3 éves kortól adható a készítmény.


        Dr. Molnár Anna
        gyermekgyógyász

        Dr. Molnár Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 08., 19:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 12:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés