• Szeretnék izmosabb hasat, hogyan csináljam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Sok oldalt végiglátogattam ezügyben, mindenhol azt írják, "mindenkinek kockás a hasa, csak a zsír alatt nem látszik". Az én problémám az lenne, hogy kifejezetten sovány vagyok, a testtömeg-indexem 14,8 (alkati dolog, 16-17%nál sosem volt tobb, ez nem is zavar) mégsem látszik semmi izom. Egyébként lapos a hasam, szóval nem értem a dolgot.. Tornázni is szoktam, egyelőre semmi változás. Mit tegyek, hogy kicsit sportosabb alakom legyen?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasizom témában

        Kedves Kérdező! A torna az, ami eredményt hoz, a Rubint Réka gyakorlatait tudom ajánlani, érdemes a DVD-t megvenni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 18., 12:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 15:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés