• vizelet jó hatása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ma hallottam a rádióban, hogy a vizelet ivása jó hatással van az emésztőrendszerre is. Akkor is, ha több gyógyszert szedek és ugy használom a vizeletet? Vagy csak teljesen tiszta , jó labor tesztes vizelet a jó? Nekem gomba és baktérium is van a vizeletemben, megihatom azért, nem lesz káros?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vizelet témában

        KEdves Kérdező! A nyugati medicinában nem buzdítjuk betegeinket a vizelet elfogyasztására, ha pedig fertőzött, még külön probléma is adódhat ebből, tehát ne tegye!A húgyúti problémáit kezelni szükséges!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 05., 15:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 06., 16:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés