• Kíváncsiság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorno!aszt szeretnem megtudakolni,hogy a tornaszas az fogyaszt vagy izmosit?Pontosabban en egy olyan fajta tornarol beszelek amiben nincs benne a futas,inkabb gyogytorna,pl hasizom,hatizom combizom formallas,karziom formallas esetleg uszas.Aszt szeretnem megtudni,hogy ezektol a tornaktol lehet fogyni?mert en kisse sovany vagyok viszont a combjaim eleg formasnak tunnek(legalabbis masok szerint)es meg szeretnem erositeni az izmot mert combcsont toresem volt,de nem szeretnek tulsagosan lefogynisem!Koszonom!Tisztelettel Liza

        Dr. Csuth Ágnes válasza a torna témában

        Kedves Liza! Ha az energiabevitel kisebb, mint az energiafelhasználás, akkor lehet fogyni. A torna izmosít, ha mellette elegendő a bevitt energia, akkor nem fog fogyni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 30., 20:27; Megválaszolva: 2011. február 01., 10:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés