• Vese

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A supradyn multivitamint szedem, és arra lennék kíváncsi, hogy ezzel károsítom-e a vesémet vagy más fontos szervemet. Tudomásom szerint ezek a kemikáliák nem használnak szerveinknek, viszont tényleg hatásos. Elvileg minden benne van, ami a napi vitaminszükséglet egy embernél. Azonban ha ez káros számomra hosszú távon problémáim lehetnek ettől, akkor nem szedem inkább. Kérem erősítsen meg benne, hogy ez a készítmény az előírt dózisban nem káros egyáltalán. Hallottam a művese kezelésekről, és tudom, hogy döntő többségüknél a túlzott gyógyszerszedés az ami okozta a veseelégtelenséget. Válaszát köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vitamin témában

        Kedves kérdező! Egészséges embernél, az előírt dózisban szedve nem okoz károsodást.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 21., 08:36; Megválaszolva: 2010. december 22., 11:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: