• Tömegnövelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kézcsókolom Dr.Nő.Előzö levelemben mint azt ön is irta elfelejtettem megadni a súlyom és a magasságom.172cm magas vagyok és 68 kg.Írtam hogy sok mindennel próbálkoztam de sajnos semmi eredmény.Jó az étvágy mindíg tudok enni rendesen és nekem elég lenne ha 15 kilót felszednék hogy kicsit nagyobb testalkatom legyen.Tudna-e ajánlani valamit.Köszönöm a válaszát.Tisztelettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a testépítés témában

        Kedves Fiatal Olvasónk! Nem hiszem először is, hogy kóros okot kellene keresni az alkata hátterében, ezek a paraméterek nem utalnak kórosra. Megpróbálhatja a testedzést és a fokozott energiabevitelt, de kifejezetten tömegnövelőt nem javasolnék. B-vitamin tartalmú szerekkel az étvágyát is növelheti.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 13., 16:27; Megválaszolva: 2010. december 14., 15:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés