• Baba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép jó napot! Párommal kisbabát tervezünk, már jó pár hónapja abbahagytam a fogamzásgátló szedését és most már úgy gondolom, kitisztult a szervezetem. Az aktívabb és termékenyebb időszakokra lennék kíváncsi, mert megoszlanak a vélemények valamint, hogy mit tehetnék, természetes módokat, hogy mielőbb teherbe essek. Olvastam arról is, hogy a "lúgos-savas" bázist kell helyreállítani, de ötletet nem láttam hozzá - max. a sós-vizes fürdőt. Speciel nekem nincs kádam, csak zuhanyzóm ahol lakunk jelen pillanatban. Várom mielőbbi hasznos tanácsait. Köszönettel!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a baba tervezés témában

        Tisztelt Kérdező! A normál-kiegyensúlyozott táplákozás és stressz mentes élet a legfontosabb amit tehet. Sajátítson el stresszkezelési technikát és töltsenek sok időt együtt. Sok, bizonyítékot nélkülöző információt olvahat, de ne ezekben keresse a megoldást.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 03., 14:17; Megválaszolva: 2010. november 06., 15:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés