• Vércsoport diéta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Mostanság elég felkapott életmód a vércsoport diéta.Mivel én is az egészséges életmód híve vagyok utána néztem és valóban értelmes elveken alapul.A kérdésem viszont az lenne hogy ettől valóban elérhető az ideális testsúly vagy csak erősebb lesz az immunrendszerünk és egészségesebbek leszünk?Vagy az egészséghez hozzátartozik a megfelelő testsúly is?Szeretném ha egy orvos is megerősítene abban ,hogy valóban megfelelő állításokon alapszik a diéta lényege. Válaszát előre is köszönöm és nagyon sokat segítene!Sok Egészséget!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vércsoport diéta témában

        Kedves Fiatal Hölgy! A vércsoport diéta tudományosan nem megalapozott, jól hangzik, de tudományosan nem bizonyították, hogy megalapozná a hozzá fűzött reményeket. A kiegyensúlyozott, vitamindús étrend az alapvető az egészség megőrzésében. Természetesen a normál testsúly szükséges az egészséghez, mind az alacsony, mind a magas testtömeg betegségek kialakulására hajlamosíthat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 11., 11:01; Megválaszolva: 2010. július 12., 11:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés