• Étrendkiegészítő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kívánok! 6hónapja sportolo folyamatosan konditerembe járok,mellete étrendkiegészítőként fehérjét és az utolsó egy hétbe kezdtem el kreatint szedni.A kérdésem az lenne hogy az utóbbi 2napba ,,nem azt mondom hogy fáj" a hasfalam (jobb féltekéje) hanem mintha valami nyomná lehetséges hogy ezt a kreatin okozza?Esetleg edzéstő? (különösebb fájdalom nincsen) A választ előre is köszönöm! Üdv:M Gyula

        WEBBeteg szakértő válasza a testépítés témában

        Kedves Gyula!

        Egyelőre hagyja abba az összes táplálékkiegészítőt, keresse fel a háziorvost egy rutin labor (májfunkció, vesefunkció) és egy hasi ultrahang elvégzése céljból. Addig is kiegyensúlyozott táplálkozás, bő folyadék javasolt.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-19 14:24:11; Megválaszolva: 2010. május 19., 14:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés